2012. április 20., péntek

Kaáliban jártunk 3. / agymosás

Tegnap ujra voltunk a Kaáliba :)
Most már tudjuk, hogy április 25.-én beveszük az utolsó szem gyógyszert a fogigátlóból és rá 4 napra kezdjük stimut :) Ugy gondolom eddig zökkenőmentesen haladunk :)
Jeszus, hogy félek , áááááááááááááááá nem lehet elmondani :D :D :D
Na de majd lesz valahogy, hisz még mindig volt :) (csak bizakodom, hogy most jobb lesz a vége :D)

De azért hogy minden ne legyen ennyire tökéletes Robi olyan mint aki agymosáson ment át....
Hogy miért mondom:
Az elmúlt pár hétben már többször célzott, sőt írta hogy egyre jobban idegesíti a lombik...amivel még nem is lenne bajom, hisz már többször megbeszéltük a max utolsó három fordulós részvétünket, de mindezt erre a lombikra vonatkoztatja, hogy már hogy unja  és csak erről szól az életünk stb, akkor kezdett felmenni a pumpa!
Egyenlőre én járkálok anyukámékkal, engem vizsgálgatnak én szedem a gyógyszereket, valamint belerángatunk egy harmadik embert is aki "némám és önfeláldozóan" mintha kötelező lenne teszi a dolgát...stb,és legfőképp engem gyötör a bűntudott, hogy miért is nem sikerül teherbe esnem .... :(

Amin nagyon felhúztam magam, hogy tegnap mondtam neki, hogy 5.-én megyünk legközelebb és az tök jóóóó mert szombat (főleg a donor szempontjából), erre közli megint velem , hogy pont szombat jaj hogy hogy unja már! de mit?? Hisz most jön ebben a fordulóban először!
Bemásolom a tegnapéjszakai / ma reggeli levelezésünket:
Én:
Szió :)
Jöttem esti üzire, remélem hamar, gyorsan és zökkenőmentesen túléled a mai napot :)
Én nagyon fáradt vagyok és kicsit lehangolt a du beszélgetés miatt (én se azért kezeltettem magam 11.-re mert jól esik és nem azért rángattam be még egy embert :( , de majd kialszom :)
Szeretlek nagyon és reggel is nagyon foglak várni
Pusz

Robi: Abban biztos vagyok hogy nem azért mert,jolesik.De tudni kell abahagyni,neked ez nem megy(inkább magad teszed tönkre)majd én segitek kimondani ha oda jutunk.Mert ez nem élet,másrol nem szol az életünk.Fél 10 re megyek,elötte jövök,aludj jol.

Én:
Nekem ez nem megy????Jeszus hova jutunk???????Nem csak én szerettem volna ezt a féle módszert vállalni, ugye?
Bár mos ugy érzem agymosáson mentél át, nem is akarok erről egyenlőre többet beszélni, mert ugy érzem felesleges...
(csak zárójelben írom, ilyenkor azt szokták megkérdezni, mit csinált, mit mondott a doktornő, hogy bírod a gyógyszereket, mennyit fizettél és ki birtad e fizetni !!!)De nem , te csak fújod a magadét , pont ilyenkor mikor a kezelésbe van az ember !!! Óriási amugy is borzasztó nekem 11 re is végigcsinálni fizikailag/ lelkileg, de azért te még dobsz rá egy lapáttal és porig alázol :(

Hát ennyi, lehet, hogy így jön ki rajta a magány a távolság, az hogy már 2 hónapja kint van, de nekem akkor is nagyon rosszul esik, főleg ez az egy mondat: "neked ez nem megy....".
Ebbe az egy mondatba egy kicsit megint belehaltam :(

2012. április 15., vasárnap

Bár megtanulnám.... :-)

"Volt egyszer egy csoport béka... ... akik versenyezni akartak. Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni. Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat.

Elkezdődött a verseny... De... A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak: Oh, de fárasztó!!! "Sosem fognak feljutni Vagy: Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!

A békák kezdtek lemaradozni... ...egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfelé... A nézők kiabáltak: Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!; Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...

Csak az az egy haladt tovább kitartóan... Egyáltalán nem akarta feladni! Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!

Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra. Ekkor derült ki, hogy... A győztes béka SÜKET volt !!!

A tanulság?

Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták... mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol! Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol befolyásolja tetteidet!

Tehát: Légy MINDIG OPTIMISTA!

És leginkább Légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!
Gondold ezt: BÁRMI SIKERÜLHET NEKED, HA IGAZÁN AKAROD!"


Bár megtanulnám ........

2012. április 10., kedd

Félelmek...

Még mindig egyedül, még mindig 3 hét van hátra, hogy ujra itthon legyen Robi :(
Megvisel, nagyon nagyon.
Cikáznak a gondolataim és elkezdtem félni.
Mi lesz ha ....? Ezek a kérdésk tolódnak fel bennem folyamatosan. Tudom hinni kell (bár ha nem hinnék akkor miért csinálnám még mindig), de ezért valaki adhatna nekem valami jó praktikát, tutti receptet :)
Hogyan lehet ugy csinálni, hogy sikerüljön???
Bolond vagyok, hogy még mindig harcolok és hiszem azt hogy túl a 10 beültetésen sikerülhet??
Mit tegyek azért, hogy így legyen és hogy éljem túl ha 11re is fel kell állnom .......