2012. április 20., péntek

Kaáliban jártunk 3. / agymosás

Tegnap ujra voltunk a Kaáliba :)
Most már tudjuk, hogy április 25.-én beveszük az utolsó szem gyógyszert a fogigátlóból és rá 4 napra kezdjük stimut :) Ugy gondolom eddig zökkenőmentesen haladunk :)
Jeszus, hogy félek , áááááááááááááááá nem lehet elmondani :D :D :D
Na de majd lesz valahogy, hisz még mindig volt :) (csak bizakodom, hogy most jobb lesz a vége :D)

De azért hogy minden ne legyen ennyire tökéletes Robi olyan mint aki agymosáson ment át....
Hogy miért mondom:
Az elmúlt pár hétben már többször célzott, sőt írta hogy egyre jobban idegesíti a lombik...amivel még nem is lenne bajom, hisz már többször megbeszéltük a max utolsó három fordulós részvétünket, de mindezt erre a lombikra vonatkoztatja, hogy már hogy unja  és csak erről szól az életünk stb, akkor kezdett felmenni a pumpa!
Egyenlőre én járkálok anyukámékkal, engem vizsgálgatnak én szedem a gyógyszereket, valamint belerángatunk egy harmadik embert is aki "némám és önfeláldozóan" mintha kötelező lenne teszi a dolgát...stb,és legfőképp engem gyötör a bűntudott, hogy miért is nem sikerül teherbe esnem .... :(

Amin nagyon felhúztam magam, hogy tegnap mondtam neki, hogy 5.-én megyünk legközelebb és az tök jóóóó mert szombat (főleg a donor szempontjából), erre közli megint velem , hogy pont szombat jaj hogy hogy unja már! de mit?? Hisz most jön ebben a fordulóban először!
Bemásolom a tegnapéjszakai / ma reggeli levelezésünket:
Én:
Szió :)
Jöttem esti üzire, remélem hamar, gyorsan és zökkenőmentesen túléled a mai napot :)
Én nagyon fáradt vagyok és kicsit lehangolt a du beszélgetés miatt (én se azért kezeltettem magam 11.-re mert jól esik és nem azért rángattam be még egy embert :( , de majd kialszom :)
Szeretlek nagyon és reggel is nagyon foglak várni
Pusz

Robi: Abban biztos vagyok hogy nem azért mert,jolesik.De tudni kell abahagyni,neked ez nem megy(inkább magad teszed tönkre)majd én segitek kimondani ha oda jutunk.Mert ez nem élet,másrol nem szol az életünk.Fél 10 re megyek,elötte jövök,aludj jol.

Én:
Nekem ez nem megy????Jeszus hova jutunk???????Nem csak én szerettem volna ezt a féle módszert vállalni, ugye?
Bár mos ugy érzem agymosáson mentél át, nem is akarok erről egyenlőre többet beszélni, mert ugy érzem felesleges...
(csak zárójelben írom, ilyenkor azt szokták megkérdezni, mit csinált, mit mondott a doktornő, hogy bírod a gyógyszereket, mennyit fizettél és ki birtad e fizetni !!!)De nem , te csak fújod a magadét , pont ilyenkor mikor a kezelésbe van az ember !!! Óriási amugy is borzasztó nekem 11 re is végigcsinálni fizikailag/ lelkileg, de azért te még dobsz rá egy lapáttal és porig alázol :(

Hát ennyi, lehet, hogy így jön ki rajta a magány a távolság, az hogy már 2 hónapja kint van, de nekem akkor is nagyon rosszul esik, főleg ez az egy mondat: "neked ez nem megy....".
Ebbe az egy mondatba egy kicsit megint belehaltam :(

7 megjegyzés:

  1. Az a baj a csettel meg az sms-sel meg azemillel, hogy a zember nem érzékeli a partner hangját és arcmimikáját és akkor alaposan félremagyarázza azt, amit a másik mondani akart... Két mondatban hebehurgyán, gyorsan leírva nem az ragadja meg a másik figyelmét, amit mondani akart ezzel, hanem az, amit a másik bele akart hallani.
    Nem biztos, hogy érthető voltam.
    R. nem így és nem ezt akarta írni!
    Ne rágódj rajta, hisz szeret. És végigcsinálja Veled, ha megjön, de ott messze most tehetetlennek érzi magát nélküled.

    VálaszTörlés
  2. Meg értelek nagyon, nálunk is hasonló beszélgetések szoktak zajlani és mi nem is vagyunk távol egymástól!Én is mindig egyedül jártam a lombikokra, csak akkor jött velem a párom akikor Neki is muszáj volt :-(( Fiuknak is nagyon fáj ez a gyerektelenség, csak néha nem tudják jól kimutatni az érzelmeiket és ezt hajlamosak vagyunk félreérteni, mert mi sem tudunk mindig reálisan gondolkozni és indul is az a fránya mókuskerék....Bízom benne hamar túllendülünk rajta!Biztos személyesen könnyebb lesz ezt lerendezni és minden kisimul...

    VálaszTörlés
  3. Elhiszem, hogy rosszul esett, de egynyulacskának igaza van, lehet, csak hülyén jött le így írásban!
    Amúgy nekem is rögtön az szúrt szemet! Hát mi nők már csak ilyenek vagyunk... :)))
    Fel a fejjel és ölellek! Most sikerülni fog, érzem!!!

    VálaszTörlés
  4. Nálunk fordítva van, nekem van elegem, én nem akarom- neki nem lehet gyereke. Pedig én mindennél jobban akartam... Nehéz helyzet! Azért kitartást, erőt és csíkos tesztet kívánok a végére! ;)

    VálaszTörlés
  5. Nehéz ügy, nekem is nagyon fájt volna az a mondat, amibe belehaltál :( Remélem sikerrel jártok most és elfejthetitek a nehézségeket!

    VálaszTörlés
  6. Olyan jó, hogy vagytok :) Köszönöm :)

    VálaszTörlés