2012. április 15., vasárnap

Bár megtanulnám.... :-)

"Volt egyszer egy csoport béka... ... akik versenyezni akartak. Egy nagyon magas toronyba akartak feljutni. Sok néző gyűlt össze, hogy figyeljék a versenyt és bíztassák a békákat.

Elkezdődött a verseny... De... A nézők közül senki nem hitt abban, hogy egy békának is sikerülni fog feljutni a torony csúcsára. Ilyeneket mondogattak: Oh, de fárasztó!!! "Sosem fognak feljutni Vagy: Semmiképp nem sikerülhet, a torony túl magas!

A békák kezdtek lemaradozni... ...egyetlenegy kivételével, aki élénken kapaszkodott felfelé... A nézők kiabáltak: Ez túl fárasztó! Senki sem fog feljutni!; Egyre több béka gondolta meg magát és fordult vissza... ...

Csak az az egy haladt tovább kitartóan... Egyáltalán nem akarta feladni! Végül mindenikük feladta, azt az egy békát kivéve, aki hatalmas ambicióval és kitartással egyedül jutott fel a torony csúcsára!

Ezután a többi béka és a nézők is meg akarták tudni, hogyan sikerült neki az, amit mindannyian lehetetlennek hittek.
Egy néző odament a békához és megkérdezte, hogyan volt annyi ereje hogy feljusson a csúcsra. Ekkor derült ki, hogy... A győztes béka SÜKET volt !!!

A tanulság?

Sose hallgass azokra az emberekre akik mindig negatívok és pesszimisták... mert ők elrabolják a legszebb vágyaidat és reményeidet, amiket a lelkedben hordozol! Gondolj mindig a szavak erejére, mert bármit hallasz vagy olvasol befolyásolja tetteidet!

Tehát: Légy MINDIG OPTIMISTA!

És leginkább Légy egyszerűen SÜKET, ha valaki azt mondja, hogy nem tudod megvalósítani álmaidat!
Gondold ezt: BÁRMI SIKERÜLHET NEKED, HA IGAZÁN AKAROD!"


Bár megtanulnám ........

3 megjegyzés:

 1. Ancsi!
  Egyetértek!
  Nagyon szeretném én is...

  VálaszTörlés
 2. De jó ez a kis történet!!!! Teljesen egyetértek, és bárcsak valóban meg lehetne ezt tanulni...akkor sokkal könnyebb lenne!
  Eszter

  VálaszTörlés
 3. Nekem nem megy, pedig.....felérne egy lottó 5sel :DDD

  VálaszTörlés