2012. május 6., vasárnap

Kaáliban jártunk 4.

Tegnap ujra voltuk a Kaáliba.

Mostmár ugye megy a stimu, de még picik a tüszők, így megy tovább a gonal és a merional, kedden ujabb uh, leszívás kb jövőhét vége :) Izgulunk rendesen....

Tegnaptól hivatalosan is Krizsa dr betege lettem :) Örülök nagyon, uj színt visz az életembe, nagyon bírtam eddig is, most meg még jobban :DDDD
Mikor vizsgált uh, mondtam neki hogy én már többet nem hiszem hogy jövök, meguntam....Erre rámnéz és azt mondja beszélnünk kell "mint férfi a férfival", mert tőle biztos nem szabadulok!
Megigérte hogy lehozza a csillagokat is ha ez kell a mostani próbálkozásunkhoz, de ha mégse ez lesz a nyerő, akkor mielőtt bármit is kimondanámk beszélünk, julius 2.-án szó szerint idézve "két órás kemény menetbe"

Közben diétára fogott: tejcukor és gluténmentes diéta (már nincs idő az allergiatesztekre, így ezeket emiatt be kell tartanom, mert lehet itt is bibi), heti 3szor 30 perc edzés....valamint D vitamint kell szednem.

Hát egyenlőre ennyi, félve, retegve, de borzasztóan kiváncsiam várom a folytatást

3 megjegyzés:

  1. Drága Ancsi! Az összes drukkom, pozitív energiám feléd irányítom, és remélem, egy hatalmas pozitív teszt fog itt virítani a blogodon még ebben a hónapban!!! Nagyon megérdemlitek végre a csodát!!!

    VálaszTörlés