2013. február 23., szombat

Életem legboldogabb bejegyzése

Hu de rég írtam, így elkezdem a legelejéről.

Ott tartottam, hogy feladjuk mert a kivizsgálásoknál nem találtak semmit.Ez részben igaz is volt, de októberben mikor találkoztunk Krizsa dokival, megegyeztünk, hogy adunk neki is egy utoló esélyt és az vége.Furcsa volt hallani, hogy mennyire hisz bennem :)és az igazat megvalva egy dolgot nem tudtam elvenni soha tőlem, hogy lesz kisbabám.

Egyeztettünk, hogy egy januári kezdés jó lesz, mert Robi februárban elmegy Svájcba. Megbeszéltük, hogy a kezelés előtt elmegyek Parádfürdőre nőgyógyászati kezelésre, valamint felmerült az agykontroll lehetősége is :)  
Így decembertől nem dolgoztam és elmentem a kórházba egy hónapra, nagyon jó volt, kaptam egy csomó kezelést és nemcsak fizikailag, de lelkileg is készültem a lombikra

Januárban pedig mentem Domján Lászlóhoz agykontrollra, mely ragyogó ötletnek bizonyult :) Hatalmas élmény volt

Elkezdődött a stimu és én minden nap "programoztam", hogy sok szép petesejtem lesz, az 5 nap kapom vissza és "láttam" ahogy kapaszkodnak.
16 petesejem lett és csudaszépen megtermékenyultek (12) , nekem akinek Dévai azt mondta hogy genetikai hulladék vagyok...5 naposan kaptam vissza 3 embriót, a többit pedig fagyaztották.

És jött a számomra oly nehéz várakozás, igen elég nyűgösen viseltem, de minden nap "programoztam", ahogy a kisbabáim kapaszkodnak és február 14.-én pozitívat fogok tesztelni....

Élénken él bennem a 13, mikor elmentünk Robival tesztet venni (digitálisat választottam, ne kelljen a csíkot analizálni)
Hazaértünk és elfogott a késztetés, tesztelnem kell!! Ugy voltam vele, nem baj ha negatív még csak 10 napon vagyok.
És rápisiltem, megjelent a homokóra.....kb 30 pásodperc és + a szívem majdnem kiesett kb 3 perc multán kiírta 2-3

Rohantam Robihoz, aki csak bámult maga elé, annyit mondott hívjam a dokit.

Felhívtam a Kaálit, kapcsolták Krizsa doktort:
 - Jó napot doktor úr Jankóné vagyok
 - ÁÁ már vártam a hivását
 - Tényleg??? Az előbb pisiltem egy 2 csíkosat
 - Imádom magát, ezt a telefont vártam , holnap jöjjön vérvételre

Éjszaka semmit nem aludtam, másnap már 8kor a Kaáliba voltuk és miután levették a vártunk és vártunk és vártunk.......
Majd szólítottak: az eredmény nem jó, hanem egyszerűen kiváló:
ET+11 - 600 HCG

Csak ültünk és ültünk és mind a hárman csak néztük egymást, majd megolelgetett minket a doki és megbeszéltük, hogy 23.-án megnéz, mert Robi 25 elmegy.......




A 12 lombik erermény szavak nélkül 5+3 hetesen :)
Tudom még nagyon korai, de én hiszek, bizok és reménykedek:)



27 megjegyzés:

  1. Ancsiiiiiiiiiiiiii, ÚRISTEN, ÚRISTEN:)))))))))) Ez fantasztikus, majd kiugrik a szívem az örömtől:)))))) gratulálok!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Parádfürdőről mesélsz majd egy kicsit még? Hogy jelentkeztél oda be, mennyibe került, tényleg egy hónapig voltál? köszönöm
    Huh, Ancsi, reményt, hitet adtál most nekünk, hihetetlen vagy...vagyis nagyon is hihető, köszönöm:))))))

    VálaszTörlés
  3. Drága vagy :)
    Parádfürdő ingyen van, ha adsz egy mobilt vagy mailt, elmondok mindent
    az enyém: anita_molnar2@freemail.hu

    VálaszTörlés
  4. Annyira vártam ezt a bejegyzést!:)Gyönyörű UH-kép!:) Nagyon nagyon örülök nektek!:))) Szívből gratulálok!
    Puszi! Timi

    VálaszTörlés
  5. szia Ancsí!Nagyon nagy gratula!szorítottam érted mindig!Mi is most megyünk Krizsához az 5.lombikra.Miben volt ez már mint az eddigiek?Más volt a stimuláció?Csíbu

    VálaszTörlés
  6. Csodas hir. Titkosan olvastalak. Sokszor meg is konnyeztelek..de valahogy ereztem, hogy sikerulni fog!!! Most mar minden rendben lesz. puszi: isola

    VálaszTörlés
  7. Jesssssszusom, Ancsi! Végtelenül örülök nektek, itt ülök és alig tudok pötyögni a gépen, mert nem látom a billentyűket a gépen a könnyeimtől! Köszönöm!
    Most már minden rendben lesz!!! És jesszusom, hány babó ez???
    Boldog ""terhes" napokat ezután is!

    egynyulacs

    VálaszTörlés
  8. Ancsika!
    Én is csatlakozom a többiekhez! Itt ülök, és potyognak a könnyeim! :)
    Ölellek

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok!!!!
    Zugolvasó vagyok, de ahogy most is, már többször megkönnyeztem a postjaidat...

    Nagyon boldog babvárást kívánok!!!!!

    VálaszTörlés
  10. Ancsikám! Ez egy igzai happy end! :) Annyira ügyes csajszi vagy és én annyira büszke vagyok rád! Annyi szarságon keresztülmenni, már feladni a reményt és akkor tessék! Szupppeeeeer!
    Imááádlak csájéééé és GRATULÁLOK!!! :))))

    VálaszTörlés
  11. Már a címet olvasva nagyot dobbant a szívem! :))) Fantasztikus hírek, nagyon-nagyon örülök!! Olyan sok kudarc után sem adtad fel.... és itt az eredménye! Fülig ér a szám, gratulálok!! :)))

    VálaszTörlés
  12. Drága Ancsi, egyszerűen szavak sincsenek, amikkel kifejezhetném, mennyire örülök Nektek!!! A lélegzetem is elállt, aztán Rita mintájára én is csak azt tudtam ismételgetni, hogy ÚRISTEN, ÚRISTEEEN!!! :) Régóta követlek már zugolvasóként, úgyhogy tudom, mennyi mindenen mentetek már keresztül, és most meg... Úristen, annyira, de annyira megérdemeltétek már!!!! Elmondhatatlanul örülök Nektek!!!!! :)))
    Az meg, hogy három gyönyörű petezsákod is van, és ilyen szép magas HCG... nos ilyenkor érzem azt, hogy mégiscsak van igazság a Földön; 6 nagyon kemény év áll ugyan mögöttetek, de most kamatostól kapjátok vissza :) (ismerek egyébként egy hármasikerpárt, ráadásul mind egypetéjű ikrek (!!!), és valami fantasztikus mindhárom kiscsaj... elolvadok ha csak rájuk nézek! :)

    Megkérhetnélek esetleg valamire? Majd ha lesz valamikor egy kis időd (akármikor az elkövetkezendő hónapok folymán), írnál légyszi egy összegzést az eddigi lombikokról? (protokoll, stimu, petesejtszám, embriók, eredmény) Biztos vagyok benne, hogy a történeted reményt ad másoknak is, és egyben tanulságul is szolgál, hogy ami nem megy az egyik intézetben, az korántsem biztos, hogy egy másikban sem menne. :)

    Nagyon boldog babavárást kívánok Nektek, és részemről KÖSZÖNÖM Neked ezt a bejegyzést, mert - bár nálam komoly petefészektartalék-problémák vannak sajnos - ezzel most akkor is feldobtad az egész hetem :)

    Várjuk a további híreket, ja és Parádfürdő engem is érdekelne! :)

    VálaszTörlés
  13. Jajjjj de jóóóóóóóóóóóó!! Millió gratula!!! happy :))))))))))

    VálaszTörlés
  14. ATYAÚÚÚÚRISTEN :):):) Kiráz a hideg, boldog vagyok és sírok :) Tiszta szívből gratulálok nektek ehhez a csodához!!!!

    VálaszTörlés
  15. GRATULÁLOK!!!! Hány babóca van 3 vagy 4 ? :D

    VálaszTörlés
  16. Ó Ancsi! Nagyon örülök Nektek!!! Vigyázz a kis Pötty(eid)re. Türelmet, kitartást és boldog várandós hónapokat!!

    VálaszTörlés
  17. Uramisten! Ez hatalmas és remek meglepetés!!! Annnyira örülök Nektek!!! :)

    VálaszTörlés
  18. Hatalmas Gratula Nektek!!!Boldogságos babavárást!!!

    VálaszTörlés
  19. Ancsi, hatalmas gratula!!!! Domján Laci kiváló választás volt, sokat segített nekem is a tőle megtanultak sok-sok évvel ezelőtt! Várjuk a további pozitív bejegyzéseket! :)

    VálaszTörlés
  20. Ez ööörület!!! :-)Ugy latom bejott az agykontroll rendesen :-) Iiiiiirj sokat! Mindenre kivancsiak vagyunk!

    VálaszTörlés
  21. Sok szeretettel gratulálok! Boldog babavárást.

    VálaszTörlés
  22. ááááááááááááááááááááááááááááááá, nem is tudom, mit írjak :) GRATULÁLOK! örülök Nektek nagyon (és gatyát felkötni :D:D:D:D)

    VálaszTörlés
  23. Én most itt bőgök!!!!!!!!!!ez hihetetlen, és csodás a kitartások, ami igenis meghozta végre a gyümölcsét!!!!!!!!!!!!!!!Minden jót, és igenis nyugodtan örülj, és repekdj a boldogságtól, mert ez valami csodadolog kezdete :))))))))))

    VálaszTörlés
  24. Ancsi, mizu? Ugye minden okés?

    VálaszTörlés
  25. Gratulálok! Imádkozom értetek, hogy egészségesek legyetek! Remélem nyáron tudunk találkozni!

    VálaszTörlés
  26. Szia! Most olvastam először a blogodat. Nagyon gratulálok! Hasonló cipőben járok, és nagyon érdekelne, hogy most, így utólag mit gondolsz, mi segített a legjobban abban, hogy összejött? Az agykontroll?

    VálaszTörlés